Mastix Cool

 370,00

UNDERARM CLEANSING GEL / KOLTUKALTI YIKAMA JELİ

DEODORIZING 

Biliyor musunuz? Aslında terimiz kokusuz olarak salgılanan bir sıvıdır. Vücudumuzun özellikle kapalı bölgeleri gözle görülemeyen mikroorganizmalar (çoğunlukla bakteriler) ile kaplıdır. Salgılanan terimiz içinde bakteriler çok daha hızlı çoğalır ve bu süreçte kötü kokuların oluşmasına yol açarlar. Koltukaltı bölgesinden yayılan kötü kokular da işte böyle oluşur.

Koltukaltı bölgemizin derinlemesine hijyenini sağlamak, kötü kokulara daha sürdürülebilir çözüm sunmak için geliştirdiğimiz konsantre jel formülümüz Mastix Cool huzurlanızda!

İçeriğindeki yoğun çay ağacı, mercanköşk, tıbbi nane, limon yağı ve tabiki mastiha hidrosolü ile etkili şekilde koku önleyici hijyen sağlarken; aynı zamanda cildinizde muhteşem bir ferahlık bırakır.

50 ml

Stokta

Kategoriler:

Banyonuzda kullandığınız sabun ve duş jelleri ile temizlik kısmi bir hijyen sağlayabilir fakat bazı bakterileri elimine etmede yetersiz kalmaktadırlar. Dolayısı ile kötü kokulara neden olan bazı bakteriler temizlik sonrasında bile aynı bölgede yaşamaya devam ederler.

Mastix Cool konsantre bio-aktif molekülleri ile bu mikroorganizmalara karşı çok daha etkili performans gösterir. Bu sayede kötü kokuların oluşmasını engellemeye de yardımcı olur.

Kullanımı:  Her bir koltukaltı için 3-4 pompa Mastix Cool alarak istenilen bölgeye dairesel hareketler ile uygulayın. En iyi sonuç için yaklaşık 1 dakika bekleyiniz. Ardından nemli elleriniz ile ovalayarak köpürmesini sağlayın. Hemen sonrasında bol su ile durulayınız.

İçindekiler:  Aqua, Potassium Cocoyl Rice Amino Acids, Caprylyl/Capryl Glucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Tea Tree Oil), Pistacia Lentiscus Gum Water, Propanediol, Mentha Piperita Oil (Peppermint Oil), Origanum Majorana Leaf Oil (Marjoram Oil), Citrus Limon Peel Oil (Lemon Oil), Glyceryl Oleate, Panthenol, Sodium Gluconate.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.